25-10-09

Peter- en meterfuif

De toetsen van de eerste periode zitten er alweer op en daarom trakteerden de peters en de meters de leerlingen van het eerste jaar met een spetterende Hawaï-fuif.

Bedankt, meters en peters!

13:20 Gepost door Sicé | Commentaren (2)

03-10-09

De excursie naar Brussel

Wat vond je van de excursie naar Brussel?
Laat gerust een reactie achter!

11:11 Gepost door Sicé | Commentaren (3)

Foto's september

De eerste maand van het nieuwe schooljaar zit er al op!
Hier krijg je een aantal sfeerbeelden te zien van de eerste weken.

11:08 Gepost door Sicé | Commentaren (1)

07-09-09

Welkom!

c1281Beste eerstejaars!

Proficiat! Je hebt de weg naar de site gevonden! We hopen dat je ons nog dikwijls een bezoekje brengt, want deze site is speciaal gemaakt om jullie te helpen met het instuderen van Nederlands.

In de linkerkolom vind je allerlei extra oefeningen. Die hebben allemaal iets te maken met de leerstof september-oktober. Door ze te maken, controleer je dus of je de leerstof onder de knie hebt. Handig, niet?
In de rechterkolom vind je tips om je Nederlands te leren, interessante sites, theorie i.v.m. spelling, foto's en nog veel meer.

Heb je opmerkingen of suggesties, laat het ons weten!
WE WENSEN JULLIE EEN SUCCESRIJK SCHOOLJAAR!

10:39 Gepost door Sicé | Commentaren (5)

26-04-09

Het derde trimester

Kopie van snoopy21Ongelooflijk toch hoe de tijd vliegt! Nog iets meer dan twee maanden te gaan en het schooljaar zit er alweer op.

Het derde trimester wordt erg leuk, leerrijk en sportief met volgende donderdag een prachtige cultuurdag met jembé, cartoontekenen, improvisatie, graffiti, en nog heel veel meer.

Volgende maand is er ook de bezinning en bovendien laten de sportdag en de 'Rookvrije klassen'-beloning ook niet lang meer op zich wachten.

Je leerkrachten kijken al erg uit naar deze activiteiten, jij ook?

Lette je er al op dat je leerkrachten een heleboel nieuwe oefeningen online plaatsten? Neem je tijd om de oefeningen op te lossen om zo nóg beter voorbereid je toetsen te maken.

We wensen jullie een succesvol derde trimester toe!

11:04 Gepost door Sicé | Commentaren (2)