25-09-08

Koken

kok

Binnenkort nemen we de correcte spelling van de werkwoorden nog eens grondig door.
Je leerkracht Nederlands leert je, na de theorie, werken met de 'Koken'-methode. Misschien ken je dit al of gebruikte je vroeger 'Smurfen'?
Je kunt het blad bekijken door hier te klikken en je kunt zelfs afdrukken als je wilt. Je leerkracht bezorgt je ook een exemplaar om in je map te stoppen.

Succes!

19:33 Gepost door Sicé | Commentaren (0)

Proficiat!

garfieldgefeliciteerd

Proficiat!
Je hebt de weg naar de site Nederlands voor eerstejaars van het Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaartinstituut in Brugge gevonden.
Kijk eens rond op deze site, je vindt hier tal van interessante links, leuke foto's van jullie activiteiten en vooral héél veel oefeningen.
Staat er een toets Nederlands op het programma en wil je wel eens controleren of je de leerstof voldoende onder de knie hebt? Maak dan zeker de oefeningen op deze site.
Je vindt alle oefeningen in de linkerkolom. Zoek daar het juiste leerstofonderdeel op en je kunt meteen aan de slag met een oefening.
In de rechterkolom vind je studietips, de leerstofoverzichten en leerwijzers, leuke links en handige documenten.

We hopen je nog heel vaak op onze site te mogen verwelkomen en wensen jullie een schitterend schooljaar toe!

19:14 Gepost door Sicé | Commentaren (2)

Welkom!

De eerste weken van het nieuwe schooljaar zitten er al op!
Hier kun je een aantal sfeerbeelden bekijken van de eerste schooldagen en van de activiteit die de peters en meters voor jullie organiseerden.

18:36 Gepost door Sicé | Commentaren (0)

Onze zesdejaars toen ze in het eerste zaten

Hier krijg je een aantal foto's te zien van jullie meters en peters toen ze zelf nog in het eerste jaar zaten. Herken je ze nog? Laat iets weten bij de reacties.

18:33 Gepost door Sicé | Commentaren (0)